Semne care arata ca iubirea, dar care sunt abuzuri emotionale

0

1.Lucrurile o iau razna foarte repede

Crezi in dragoste la prima vedere? Ei bine, de cele mai multe ori asa incepe o relatie abuziva. Este instant vrajit de tine si totul este doar lapte si miere la primele intalniri. Intensitatea si atractia fizica au loc intr-un ritm alert si dintr-o data va treziti impreuna in majoritatea timpului. Nu te lasa dusa de val foarte usor fiindca o relatie abuziva se poate transforma dintr-o poveste cu Fat Frumos intr-o poveste horror in doar cateva clipe. Daca vezi ca povestea de dragoste se infiripa prea rapid, pune o bariera si incercati sa va cunoasteti mai bine.

2..Vrea sa stie totul despre viata ta.

Ar trebui sa iti faci griji daca partenerul tau chiar insista sa iti asculte toate povestile si vrea sa stie totul despre tine. Ai mare grija la ce ii impartasesti fiindca un agresor va tine minte fiecare cuvant si il va folosi impotriva ta.

3.Vrea sa fie cu tine tot timpul.

La inceput, un partener abuziv vrea sa profite de tine maxim si sa petreaca momente tandre si senzuale. Nu mai vrea sa petreci timpul cu altcineva si iti declara cat de mult te iubeste si cat are nevoie de tine. Poate fi un semn alarmant daca in viata lui doar tu faci parte si nu iti mai respecta limitele.

4.Te urmareste constant

O mare problema cu partenerul abuziv este atunci cand acesta ajunge sa te urmareasca incontinuu. Vrea sa stie mereu unde esti, ce faci si cu cine esti. Desi pare doar ca isi face griji pentru tine, el devine posesiv si foarte gelos. Nici un om intreg la minte care vrea o relatie fericita nu isi va urmari partenerul.

5.Incearca sa te convinga sa ii mai acorzi o noua sansa.

Un partener abuziv nu vrea sa rupeti legatura si te manipuleaza sa ii mai acorzi o sansa. Vine mereu la tine dispus sa te implore pana cand il ierti, iar daca vede ca nu mai are nici o sansa incearca sa te santajeze pe toate caile. De aceea evita sa ii spui chiar totul despre tine fiindca cuvintele se pot intoarce impotriva ta.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.