Reactia sotiei dinamovistului Pulhac dupa duelul de la Exatlon

0

Echipa Faimosilor a suferit mult aseara dupa ce Cristi Pulhac si Adrian Blidaru au fost pusi fata in fata in jocul pentru eliminare. Tensiunea a ajuns la cote maxime si in randul familiei celor doi care au trecut de la extaz la agonie dupa fiecare fiecare joc.

Raluca, sotia dinamovistului Cristi Pulhac, a vazut confruntarea celor doi la televizor impreuna cu familia. Ea a declarat ca nu si-a vazut niciodata partenerul atat de incrancenat, mai ales ca a fost si o disputa cu un sportiv alaturi de care el a creat o legatura de prietenie.

Cristi a fost foarte puternic, dar parcă nu a jucat cu Adrian, a jucat mai mult cu furie pe situatia creată, juca de nervi pentru ca s-a ajuns pentru a doua oara consecutiv la eliminare tot din echipa lor„, a declarat Raluca Pulhac.

Raluca crede ca nominalizarea sotului sau a venit strict pe criterii sportive, mai ales ca Pulhac a fost si jucatorul saptamanii.

„Încă de mic a fost foarte jucăuș. Cred ca au contat si jocurile copilariei, el a fost un copil foarte energic si era pasionat de sport și cred că asta îl ajută foarte mult. El nu a făcut numai fotbal, a încercat toate sporturile, câte puțin din toate, sș baschet, și handbal și tenis, și cred că de acolo îndemânarea”, a adaugat sotia lui Pulhac.

 

 

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.