Încă un rapper a fost ucis. Smoke Dawg a fost împușcat mortal în fața unui bar

0

Încă un rapper a fost ucis în doar două săptămâni. Smoke Dawg a fost împușcat mortal în fața unui bar sâmbătă seara. Artistul canadian a fost în fața unui bar din Toronto, informează The Independent.

Mai multe focuri de armă au fost trase într-un cartier din zona de est a orașului, iar polițiștii au fost chemați să intervină.

Doi suspecți au reușit să fugă după ce au urcat într-un SUV negru, iar în urma lor au rămas trei persoane împușcate, doi bărbați și o femeie.

Cei trei au fost transportate la spital, iar unul dintre bărbați a murit din cauza rănilor, a precizat Toronto Police Operations Center pe Twitter.

Cel care a decedat la spital este rapperul canadian, Smoke Dawg, a anunțat Mustafa the Poet, un prieten apropiat al artistului, pe contul său de Twitter. “Smokey este plecat dintre noi, rugăciunile noastre să-l urmeze în cer”.

Și alți artiști canadieni apropiați de Smoke Dawg, printre care și Drake, au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

Smoke Dawg, în vârstă de 21 de ani, avea origini trinidadian, jamaicane și somaleze, și făcea parte din trupa Halal Gang. A devenit celebru datorită piesei Still, lansată în urmă cu trei ani, iar mai târziu a avut colaborări cu artiști precum France Montana și Skepta din Marea Britanie.

Anul trecut, a început să își câștige faima internațională după ce a cântat în deschiderea lui Drake în turneul lui Boy Meets World European.

Moartea lui vine la doar câteva săptămâni după ce XXXTentacion, un rapper american, a fost împușcat în Florida.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.