În ce țara un loc de parcare se vinde cu 765.000 de dolari?

0

Pare ireal, însă chiar sunt locuri de parcare care sunt vândute pe sume fabuloase. De curând, în Hong Kong a fost vândut un loc de parcare pentru suma de 765.000 de dolari.

Multe imobile, multe mașini, puține locuri de parcare – situația se repetă în mai toate țările din lume, cu excepția câtorva, potrivit businessmagazin.ro.

Suma de 765.000 de dolari a fost achitată pentru un loc de parcare într-o zonă de lux din districtul Kowloon Ho Man Tin. Locul care are 14 metri pătrați a fost achiziționat anul trecut de un cuplu cu jumătate din suma cu care a reușit să-l vândă acum.

Prețul unui apartament în zona în care a fost vândut locul de parcare depășește 3 milioane de dolari, astfel nu e de mirare că pentru a avea unde să-ți parchezi mașina trebuie să plătești o sumă atât de mare.

Cel mai scump loc de parcare din lume se află în New York, în cartierul Manhattan, cel mai dens populat dintre cele cinci zone și locul unde se pot întâlni majoritatea zgârie-norilor din New York, precum și Central Park. În această zonă locurile de parcare ajung să coste și 1 milion de dolari.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.