Familia Beckham aparitie de senzatie pe noua coperta Vogue

0

Familia Beckham a participat la o sedinta foto pentru noua coperta Vogue. Victoria apare in prim plan alaturi de cei 4 copii si cainele familiei, un cocker spaniol, Olive. Intr-o fotografie amuzanta Victoria si David stau asezati pe iarba iar copiii se joaca cu armele pline cu apa, in timp ce cainele sare peste picioarele frumoasei mamici.

Pe coperta principala insa nu apare si David Becham, ceea ce a starnit mici controverse legat de mariajul acestora. Chiar si asa, Victoria infirma in continuare zvonurile unei despartiri dupa o relatie care dureaza de peste 20 de ani.

„Lumea inventează lucruri despre relația noastră de 20 de ani, așa că David și cu mine suntem destul de obișnuiți să ignorăm prostiile și pur și simplu să continuăm așa cum este normal”, a precizat Victoria Beckham.

Mai mult, Victoria a postat pe contul ei de socializare o poza din Vogue in care apare impreuna cu David si este foarte mandra de sprijinul pe care sotul sau il acorda chiar si dupa 2 decenii.

„Amândoi ne dăm seama că suntem mai puternici împreună decât ca indivizi. Ne-am afla oricare dintre noi poziția în care ne suntem acum, dacă nu ne-am fi întâlnit și nu am fost împreună cu toți acești ani în urmă? E vorba de unitatea de familie. Suntem mult mai puternici – toți șase – decât am fi fost dacă eram separați. Respectăm această legătură de familie și asta e cheia”, a adaugat Victoria.

 

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.