Detalii despre viata Maiei Morgenstern au iesit la iveala

0

Celebra actrita internationala Maia Morgenstern, a fost in prim planul primului interviu marca „CulTOUR”, emisiune realizata de Happy Chanel. In cadrul acestui interviu descoperim mai multe detalii din viata personala a actritei.

Pe parcursul interviului Maia a vorbit deschis despre iubire si ce este iubirea din punctul ei de vedere. Sunt lucruri foarte interesante pe care indragita artista le spune cu un ton care atrage atentia tuturor celor care o urmaresc.

Imi place cum arată viața mea, acum, în clipa asta! Îmi place grozav!’, declară Maia Morgenstern, care a vorbit și despre dorința pe care o avea în copilărie. Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România.  Mi-ar fi plăcut să fiu balerină.  Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: -Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult-. Și balerină aș fi vrut să fiu, dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență„, a marturisit Maia Morgenstein pentru Happy Channel.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.