Cum securizam produsele fragile in timpul transportului?

0

Transportul produselor fragile nu a fost niciodata usor! Cred ca tinem cu totii minte diverse situatii petrecute cu multi ani in urma cand ne chinuiam sa impachetam tot felul de produse in ziare, prosoape si asa mai departe. Totul pentru a le proteja de diverse socuri, zgarieturi sau lovituri care sa le distruga. Atunci cand vorbim despre astfel de produse fragile, cum ar fi produsele electronice sau tablourile sau alte produse cu valoare sentimentala, atentia noastra este la cele mai inalte cote. Odata cu aceasta, si teama de a nu le lovi sau zgaria este la fel de mare. Insa, in zilele noastre, avem tot felul de materiale care ne pot ajuta sa le protejam. Spre exemplu, putem vorbi despre folii cu bule de aer sau despre benzi adezive.

Folosind aceste folii cu bule de aer, putem inveli produsele care ni se par fragile, formand astfel un strat protector de aer care le protejeaza de lovituri sau zgarieturi. Avantajul cel mai mare este acela ca aceste folii cu bule de aer pot fi folosite in cazul oricaror produse, acestea fiind usor de folosit pe orice suprafete. CTL Ambalaje este unul dintre cele mai importante nume din tara atunci cand vorbim despre produse de ambalare, iar gama lor de folii cu bule de aer este destul de vasta, asa ca aveti de unde alege!

Ce rol au aceste folii cu bule de aer?

 

Asa cum v-ati dat seama si din ceea ce am spus pana acum, principalul scop al acestor folii cu bule de aer este acela de a proteja produsele fragile de lovituri sau zgarieturi. De asemenea, aceleasi folii cu bule de aer protejeaza produsele de contactul cu apa sau cu umezeala. Aceleasi folii cu bule de aer ofera protectie impotriva socurilor mecanice si a vibratiilor. De asemenea, acestea ne pot ajuta in cazul in care vrem sa depozitam anumite produse sensibile pentru o perioade mai indelungate. Si mai imbucurator este ca aceste folii cu bule de aer pot fi reutilizate si chiar si reciclate.

Tot in gama celor de la CTL Ambalaje puteti gasi si tot felul de benzi adezive care se pot dovedi extrem de folositoare atat in transportul marfurilor, cat si in cazul depozitarii lor. In gama CTL veti gasi benzi adezive de diferite latimi, grosimi si substante adezive. Acestea pot fi folosite pentru lipirea si securizarea ambalajelor voastre. Puteti opta fie pentru benzi adezive de uz general, fie pentru benzi adezive pentru produsele alimentare, sau fie pentru benzi adezive de mare aderenta.

Asa cum spuneam, puteti opta pentru mai multe feluri de benzi adezive si in functie de adezivul folosite. Puteti regasi in gama CTL benzi adezive hot melt, benzi adezive acrilic sau benzi adezive solvent.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.