Cum s-a afisat Carmen Iohannis in prima zi de scoala

0

Carmen Iohannis este si in acest an diriginta. Sotia presedintelui Romaniei va avea o clasa de boboci la Colegiul National Gheorghe Lazar, din Sibiu. In cadrul acestui liceu doamna Iohannis preda limba engleza.

Tinuta sotiei presedintelui Klaus Iohannis a fost subiect de discutie in prima zi de scoala. Sandalele au atras cel mai mult atentia, mai ales ca sunt si cele mai scumpe. Carmen Iohannis si-a facut aparitia intr-o rochie colorata si destul de transparenta. Incaltamintea primei doamne ar avea o valoare de aproximativ 800 de euro, dupa cum relateaza colegii de la VIVA.

Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură. E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis la festivitatea inceputului de an scolar.

 

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.