Bugatti lansează un nou hypercar ce costă 5 milioane de euro

0

Bugatti va lansa în 24 august 2018 un nou hypercar care va purta numele pilotului francez Albert Divo. Modelul va fi disponibil în numai 40 de unități, iar prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.

Noul model va purta numele Bugatti Divo și provine de la pilotul francez de curse Albert Divo, care a câștigat de două ori celebra cursă de la Targa Florio la sfârșitul anilor ’20.

Bugatti a publicat un teaser pentru noul model, însă acesta arată doar numele Divo, iar producătorul s-a limitat să precizeze că va introduce o nouă filosofie de design, altfel de cea a modelului Chiron.

„Pe baza cerințelor unei astfel de curse, Bugatti Divo va fi ușor și va avea forță de apăsare aerodinamică și forțe g enorme. Rezultatul va fi reprezentat de manevrabilitatea exemplară, iar caracterul dinamic al mașinii va fi evidențiat de un nou limbaj de design nou și puternic”, informează Bugatti în comunicatul de presă.

Bugatti a menționat că noul Divo va fi produs într-o ediție limitată de numai 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Lansarea oficială va avea loc în 24 august în California, Statele Unite.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.