Andreea Balan a ajuns de urgenta cu fetita la spital

0

Andreea Balan a avut probleme dupa ce a ajuns cu fetita la spital. Au aparut complicatii dupa ce Ella a luat un virus ce se raspandeste rapid, iar Andreea a fost foarte panicata si a avut nevoie de o perfuzie.

Proaspata mamica nu trece mereu prin perioade bune, iar cand fetitei sale ii este rau si ea se panicheaza foarte mult. De aceasta data a avut stari de rau si intr-un final a trebuit sa treaca pe perfuzii.

Un virus, norovirus, un virus care aparent se răspândeşte foarte rapid la copii şi a fost internată cu vomă, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen şi a trebuit să stăm trei zile în spital cu ea. Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam după multe concerte. I-am pus perfuzii, au ţinut-o sub regim, nu a mâncat, i-a fost foarte rău, când şi-a mai revenit mi s-a făcut şi mie rău. Din păcate a trebuit să îmi pun şi eu perfuzii ca să îmi revin. Aici mi s-a spart vena. (…) În urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rău era de la epuizarea fizică din ultimele săptămâni. Astăzi suntem acasă, suntem bine, este prima zi liberă după foarte mult timp. Profităm de această zi minunată să stăm acasă!”, a povestit Andreea Balan pe vlogul sau.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.