Viorel Lis a iesit la mall. Cum arata fostul primar al capitalei dupa ce a avut probleme de sanatate

0

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, nu a avut o perioada foarte buna. El a avut mai multe probleme de sanatate si a fost internat in spital pana zilele trecute. Acum se pare ca Viorel Lis este mai bine, iar Oana a profitat de ocazie si l-a scos la plimbare prin mall. Se pare ca fostului edil al capitalei ii sta foarte bine intre doua femei, Oana Lis iesind impreuna cu o alta prietena care ii acorda multa atentie acestuia.

Viorel Lis a avut niste probleme destul de grave in ultima perioada insa si-a revenit cu ajutorul medicilor. El si-a recapatat puterile si este capabil acum sa iasa impreuna cu mai tanara sotiei la o sesiune de relaxare prin mall-urile din Bucuresti.

La început nu am recunoscut relația mea cu Viorel, a venit ea la București și s-a convins că e un om bun. Ea nu m-a judecat, dar de-a lungul timpului lumea a vorbit, dar ea nu a ascultat. Viorel mă critică mereu, i-am zis să nu se uite la emisiune. Mâine mă duc cu Viorel la o analiză. El trebuie să se bucure de viață, el se ține după mine, acum vreau să merg la mare, vrea nu vrea, trebuie să meargă cu mine. Nu am mai mers la cluburi pentru că nu-mi place, am fost într-o zi, Viorel mi-a dat bilet de voie. Am îmbătrânit, am zece ani de cluburi în care mergeam miercurea, vinerea și sâmbăta, dar acum gata. El mi-a mâncat tinerețea, eu lui, pensia”, a declarat Oana Lis, intr-un mod amuzant asa cum ne-a obisnuit deja.

Viorel Lis a fost surprins la mall intre doua doamne frumoase, dupa cum zice si zicala „intre doua nu te ploua”. Sotia merge in fata, iar in spate este prietena acesteia care se asigura ca Viorel are parte de toata atentia celor doua.

 

 

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.