Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va fi prezentată în 2019

0

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S a fost surprinsă în timpul testelor. Modelul producătorului german va Mercedes-Benz pregătește o nouă generație Clasa S, iar potrivit primelor informații, modelul va fi prezentat la finalul lui 2019, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020, scrie Autocar.

Un prototip a fost surprins în timpul testelor, iar voci apropiate companiei spun că vom vedea îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și în dreptul tehnologiilor.

Așadar, viitorul Clasa S va integra sisteme autonome de nivel 3 capabile să analizeze scenarii de trafic mult mai complexe fără ajutor din partea șoferului.

„Obiectivul nostru pentru următorii 3 ani este să avem prima aplicație pe piață pentru tehnologia nivelului 4 sau 5 de autonomie. Înainte de asta, în 2020, intenționăm să avem prima noastră mașină cu nivelul 3 de autonomie, în care anumite experiențe ale condusului să fie autonome”, a precizat Ola Kallenius, directorul de cercetare și dezvoltare al Mercedes, la începutul anului.

În același timp, viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa S va primi sistemul de infotainment MBUX, tehnologie care a debutat pe noul Clasa A, dar și o tehnologie capabilă să recunoască gesturile.fi prezentat în 2019 și va beneficia de sisteme autonome de nivel 3.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.