Stimularea creierului se obtine cel mai eficient prin administrarea de produse naturale

0

Creierul fiind cel mai pus la treaba organ al corpului nostru, devine foarte usor tinta tuturor problemelor si stresului cotidian. El se ocupa de toate functiile organismului si tot cu ajutorul lui se iau deciziile cele mai importante. De aceea, este evident ca trebuie sa ii acordam o atentie mare si sa il ingrijim astfel incat sa nu ne lase la greu. Odihna, exercitiile de memorie, miscarea si alimentatia corecta il influenteaza serios. Dar si produsele naturale, suplimentele nutritive, pot avea un bun efect asupra creierului.

Asadar, vei afla acum despre doua produse naturale, doua adjuvante care hranesc creierul si il ajuta sa functioneze normal. De asemenea, il si feresc impotriva stresului si ii imbunatatesc capacitatile.

Este vorba despre Neuro Optimizer de la Secom si despre Stresclin Complex de la Sun Wave Pharma

Suplimentul Neuro Optimizer ce poate fi regasit la adresa neurooptimizer.bioo.ro ajuta la hranirea creierului, combinand nutrienti importanti pentru imbunatatirea metabolismului mintii. De asemenea, are si un efect antioxidant asupra sa, protejandu-l fara vreun ajutor din partea altor stimulenti. In compozitia produsului Neuro Optimizer sub forma de capsule intra 7 ingrediente active care asigura o buna functionare a sistemului nervos.

Dintre acesti compusi, citicolina este un intermediar essential in sinteza fosfatidilcolinei, un constituent vital al materiei gri din tesutul creierului. Citicolina sporeste metabolismul cerebelului prin stimularea sintezei de acetilcolina si prin restabilirea continutului de fosfolipide in creier.

Fosfatidilserina sprijina reactiile potrivite ale creierului in fata stresului si asigura comunicarea neuronala. Antioxidantii L-Carnitina, acidul alfa lipoic si Taurina sprijina antioxidarea neuronilor. L-Glutamina, acidul alfa lipoic si L-Carnitina sprijina si utilizarea energiei, pe cand Taurina ajuta la mentinerea concentratiei potrivite de ioni in celule.

Suplimentul Stresclin Complex contine ingrediente active care au ca efect combaterea stresului si a anxietatii

Produsul Stresclin Complex de la brandul Sun Wave Pharma este 100% natural si nu are efect sedativ, ca in cazul altor suplimente nutritive. Este printre cele mai bune metode naturale de a scapa de stres si de fricile care te macina. De asemenea, acest supliment nici nu creeaza dependenta. Dar ce contine produsul care poate fi comandat de pe site-ul stresclincomplex.bioo.ro?

Este vorba despre 3 ingrediente active principale, care sunt Ashwagandha, Bacopa si Valeriana. Ashwagandha sau ginsengul Indian are un efect benefic asupra stresului, insa este de asemenea potrivita pentru cresterea imunitatii, la fel si pentru productia de sange in corp. Din cate se poate observa, este o planta versatila care este foarte benefica odata inclusa in dieta zilnica.

Cel de-al doilea ingredient important din produsul Stresclin Complex este extractul de Bacopa. Aceasta este o planta ce se regaseste mai ales in zonele umede ale continentelor. Si ea se regaseste sub mai multe nume, dar cel mai important este faptul ca ea este folosita in tratamentul traditional ayuverdic al astmului si al epilepsiei. In cele din urma, extractul de valeriana, planta ce se regaseste in muntii Himalaya, are valori dovedite atunci cand vine vorba despre reducerea stresului. In plus, poate ajuta de asemenea destul de mult persoanelor care urmeaza un tratament pentru convulsii, isterie si epilepsie.

Se poate observa destul de usor ca natura ne este aproape mereu cand vine vorba despre restaurarea sanatatii. Oricand vom cauta un sprijin in suplimentele naturale 100%, ni se vor oferi rezultate imbucuratoare.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.