Oana Roman aparitie surprinzatoare la Cerbul de Aur 2018: „Am ajuns direct pe ecranele TV”

0

Oana Roman nu a ratat nici o editie a Cerbului de Aur incepand cu anii 90′. Si in acest an artista si-a facut aparitia spectaculos asa cum ne-a obisnuit de-a lungul anilor. Fiica fostului premier, Petre Roman, a ajuns la festival chiar daca nu avea bilete cumparate in prealabil.

Inca din prima seara a celebrului festival, Oana Roman si-a facut aparitia alaturi de sotul sau, Marius Elisei. Oana a facut spectacol alaturi de cei prezent, fiind prinsa intr-o hota de zile mari in timp ce Loredana Groza canta pe scena. Momentul in care Oana Roman danseaza a fost surprins in direct de camerele de la TVR.

„Cerbul de Aur ziua 1 .

N-am lipsit la nici o ediție a Cerbului de Aur de după 1990. Anul asta habar nu aveam că o să ajung, și totuși un prieten mi-a făcut surpriză și am ajuns până la urmă la Brașov. Am venit cam pe nepusă masă, cu cazarea luată, dar fără bilete. Am ajuns am făcut rost de bilete, nu de la organizatori, pentru că nu m-am dus să mă milogesc la nimeni.

Dar am reușit să intrăm. Și am făcut spectacol. Seara era destul de banală, dar totul s a schimbat când a început să cânte Loredana Groza. Am făcut o horă mare cu prietenii Romică Țociu și Ioana Voicu și astfel am ajuns direct pe ecranele TV în direct! Atenția s-a concentrat la noi pentru câteva momente bune. 
Urmează… Încă nu avem bilete, dar ne descurcăm cumva și facem iar show!”,  a scris Oana pe retelele de socializare.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.