Noul Suzuki Jimny a fost surprins fără folia de camuflaj

0

Japonezii au reușit să fotografieze, fără folia de camuflaj, noul Suzuki Jimny. De asemenea, au fost surprinse imagini cu mai multe modele, în spatele fabricii Suzuki, într-o varietate de nuanţe, gata de a fi trimise în întreaga lume.

Sub designul său amuzant se află un şasiu tradiţional care alături de un sistem de tracţiune integrală, ar trebui să facă din noul Jimny un vehicul mic, însă destul de capabil în off-road.

Potrivit unor surse, noul model Jimny va beneficia şi de tehnologie de frânare semi-autonomă (fără Adaptive Cruise Control), precum şi de faruri LED. Cabina modelului Suzuki Jimny 2019 arată extrem de utilă şi beneficiază de caracteristici moderne, cum ar fi un display touchscreen, ca cel din Suzuki Swift.

Imaginile cu interiorul dezvăluie modificări ale butoanelor de climatizare, un volan multifuncţional şi levierul unei transmisii automate.

Puterea este de aşteptat să provină de la un motor pe benzină de 1,2 litri cu aspiraţie naturală, în timp ce un motor cu trei cilindri „Boosterjet” de 1,0 litri poate fi disponibil pe unele pieţe. Acesta din urmă se zvoneşte că are o putere maximă de 110 CP, precum şi un cuplu de 170 Nm.

Debutul mondial va alea loc la Tokyo Motor Show, în octombrie, iar vânzările vor începe înainte de sfârşitul anului.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.