Mircea Eremia prezentator intr-un nou matinal de la Antena Stars

0

Din aceasta toamna, Mircea Eremia va prezenta emisiunea Star Matinal in direct la Antena Stars. Este prima experienta a artistului in postura de prezentator, asa ca si emotiile sunt pe masura.

Noua echipa Star Matinal este formata din Mircea Eremia, Natalia Mateut si asistenta Zizika. Pentru cei care inca nu o cunosc pe Zizika, este un coregraf foarte talentat care a revenit de curand in Romania.

„Postul de prezentator este un capitol nou în viața mea. Mi-am dorit de mult să fac acest pas și sunt sigur că mă voi descurca foarte bine. Pot spune că deja sunt familiarizat cu echipa Antena Stars, m-au primit mereu cu brațele deschise când am lansat melodii noi, lucru care mă va ajuta foarte mult să mă acomodez cu această nouă etapă din viața mea. Am emoții, dar sunt unele constructive”, a declarat Mircea Eremia.

Noua sa colega, Natalia Mateut este incantata de aceasta colaborare si ne promite ca vom avea parte de o toamna plina de surprize.

Star Matinal va fi in fiecare zi de luni pana vineri la TV incepand cu ora 8:00 dimineata. Va asteapta un format special plin de voie buna si cu oameni frumosi, dupa cum precizeaza frumoasa prezentatoare.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.