Liddia Fecioru dezvaluie leacul pentru o boala intima care afecteaza milioane de femei

0

Lidia Fecioru este un bioenergoterapeut cunoscut in Romania pentru sfaturile iesite din comun. Lidia a oferit cateva sfaturi si chiar un leac pentru persoanele care sufera de virusul papiloma uman.

Am să vă spun un leac pentru paraziții din corp, pentru paraziții intestinali. Toți avem în corp, mai mult sau mai puțin. Există oameni care din cauza paraziților au probleme foarte, foarte mari.

Bioenergoterapeuta a scos in evidenta faptul ca si aceasta afectiune e legata de paraziti ce fac mari probleme femeilor in zonele intime.

Pot face chisturi parazitare pe intestine, pe creier și așa mai departe. Pe ficat, și așa mai departe. Se pune pelin, cu frunze, cu tulpină și cu rădăcină la un loc și cuișoare. Se dau prin mașina de râșnit cafea, pelinul planta. O tocăm mărunt cu tot cu rădăcină. O putem cumpăra de la plafar.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic.

Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari”, a declarat Lidia Fecioru.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.