Gigi Becali a ajutat-o pe Mariana de la Exatlon cu 2.000 de Euro

0

Mariana Nenu este o atleta cunoscuta in intreaga lume pentru maratoanele si ultra-maratoanele la care a luat zeci de medalii. Situatia ei nu este una tocmai buna iar in ultima vreme a cerut ajutorul celor din jur pentru a nu ramane pe drumuri. Gigi Becali a sarit in ajutorul Marianei si i-a oferit o suma importanta de bani cu care sa isi plateasca chiria la garsoniera pe parcursul unui an de zile.

Mariana a devenit cunoscuta in randul romanilor in special datorita show-ului de televiziune Exatlon Romania acolo unde si-a atras numerosi sustinatori pe parcursul competitie. Ea are o poveste de viata impresionanta si ramane o luptatoare indiferent de greutatile peste care da in fiecare zi.

Gigi Becali a auzit povestea Marianei si a ramas impresionat. A ajutat-o cu suma de 2.000 de euro necesara pentru plata chiriei pe un an de zile. Mariana este placut impresionata de acest gest si promite ca ii va dedica urmatorul concurs latifundiarului din Pipera.

„Sunt foarte emoționată. Tocmai ce mi-a dat domnul Gigi Becali 2.000 de euro. Îmi voi plăti chiria pe un an de zile și dacă îmi mai rămân bani îmi voi cumpăra o pereche de adidași pe care îi voi aleraă la următorul concurs și îi voi dedica câștigul domnului Gigi Becali.

Sunt foarte emoționată pentru că sunt foarte mulți oameni care au bani și poate nu fac gesturi din astea adevărate, să ajute sportivi, să ajute bătrâni, să ajute copii. Îi mulțumesc foarte mult atât lui, cât și mamei lui pentru că a născut un asemenea copil și familiei lui. Îi mulțumesc foarte mult. Chiar sunt emoționată”, a declarat Mariana pentru Kanal D.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.