Gaz Metan Mediaș are un nou antrenor

0

Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, a fost dat afară, după un sezon în care ardelenii au reușit să se salveze de la retrogradare. Gruparea ardeleană i-a mulțumit pe Facebook pentru activitatea lui la echipă.

“Mulțumim domn’ profesor pentru tot ceea ce ai făcut pentru fotbalul medieșean. Sub comanda ta, Mediașul a obținut cele mai mari performanțe în fotbalul medieșean”, se arată pe pagina echipei.

Cristi Pustai a salvat-o pe Gaz Metan Mediaș de la retrogradare, la finalul sezonului 2017 – 2018 al Ligii I Betano, dar a fost dat afară de oficialii ardelenilor. Tehnicianul va fi înlocuit de Mihai Teja și ar putea fi promovat într-o funcție de conducere. Pustai a spus că nu știe dacă va mai continua la Mediaș.

„Sunt la dispoziția clubului până la 30 iunie. În funcție de cum se mișcă lucrurile, adică dacă vom primi bonusurile de pe ultimii doi ani, atât pentru antrenori, cât și pentru jucători, și în funcție de bugetul de transferuri, voi lua o decizie dacă mai rămân să ajut clubul sau nu”, a spus Pustai pentru gsp.ro.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.