Fanii lui PAOK au napadit o televiziune si au obligat un reporter sa le citeasca mesajul

0

Este Revolutie la Salonic. Fanii celor de la PAOK, gruparea antrenata de Răzvan Lucescu, nu au suportat penalizarea pe care a primit-o echipa, care practic a scos-o din lupta pentru titlu si au trecut la represalii. Aproximativ 40 de ultrasi au invadat marti sediul unui post de televiziune de stat din Grecia si au obligat un reporter sportiv sa citeasca, timp de cinci minute, mesajul lor.

”Conducerea ERT 3 condamna energic invadarea sediului sau de catre suporterii unei echipe de fotbal, in timpul unei emisiuni in direct. Ei s-au comportat intr-o maniera profund nedemocratica, departe de spiritul sportiv”, a reactionat postul respectiv.

Huliganii, care au parasit apoi sediul televiziunii, au dorit, astfel, sa protesteze impotriva a ceea ce ei au calificat drept „cel mai mare scandal sportiv din toate timpurile”, dupa ce PAOK Salonic a fost sanctionata in urma incidentelor care au dus la anularea meciului de pe teren propriu cu rivala Olympiakos Pireu.

Conducerea Ligii elene de fotbal a decis sa-i retraga trei puncte lui PAOK, aplicandu-si o amenda de 30.000 de euro, dupa ce antrenorul echipei Olympiakos Pireu, Oscar Garcia, a fost lovit in fata de o rola de hâartie, aruncata din tribune, pe 25 februarie. Gruparea din Salonic a pierdut si meciul la masa verde si va fi nevoita, totodata, sa dispute urmatoarele doua meciuri de pe teren propriu cu portile inchise.

 

Articolul Fanii lui PAOK au napadit o televiziune si au obligat un reporter sa le citeasca mesajul apare prima dată în News 24 Romania.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.