Cine este fiul vitreg al ministrului Teodor Melescanu

0

Ministrul Teodor Melescanu este vizat de catre procurorii Parchetului General care au deschis un dosar penal. Bazil Popovici a facut o plangere impotriva ministrului de Externe deoarece acesta si-a numit fiul consul general la Strasbourg.

Fiul vitreg al ministrului Afacerilor Externe, Sorin Adrian Pirvulescu, a fost numit in luna iunie a acestui an consul general la Strasbourg printr-o hotarare de guvern. Hotararea a fost semnata si de Viorica Dancila, contrasemnata si de Teodor Melescanu, tatal sau vitreg.

Se pare ca Sorin Adrian Pirvulescu a lucrat ca si experti juridic in cadrul Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. El a trecut la Senatul Romaniei unde a fost sef peste biroul de Proceduri Achiztii Publice.

In 2013 Pirvulescu a fost detasat la Ministerul Afacerilor Externe, perioada in care era condus de ministrul Titus Corlatean. Acolo a fost consul la Consulatul Romaniei de la Cahul. Pirvulescu a fost transferat apo pe postul de consul direct la Luxemburg.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.