Biobran – sanatatea organismului uman la pret redus

0

Sănătatea organismului nostru este ce mai importanta în viață. Insa din păcate, trăim într-o perioadă în care lupta cu bolile care ne pun în pericol sănătatea este din ce în ce mai aprigă.

Pentru a ieși învingători avem nevoie de arme puternice. Armele care le avem la îndemână sunt: alimentatia sănătoasă, sportul si suplimentele alimentare. Unul din cele mai bune este Biobran sau Biobran 1000 , un supliment nutritiv 100 % natural, care are un rol foarte important în creșterea activității celulelor Natural Killer.

Biobran este un foarte bun adjuvant în prevenirea diabetului, diverselor forme de cancer sau boli cardiovasculare. De asemenea, fortifică sistemul imunitar.

De mai bine de 10 ani și jumătate, Biobran este utilizat de medici și pacienți din SUA, Japonia, țara sa de proveniență, dar și în alte țări.

În compoziția acestui supliment nutritiv există Arabinoxilan, cu rol în mărirea activității celulelor NK. Hemiceluloza B, din tărâțe de orez are ca ingredient principal Arabinoxilanul.

Fiind un produs natural, acest supliment nutritiv nu este toxic, ci, dimpotrivă este foarte benefic pentru sănătatea organismului. Enzimele ciupericilor shiitake au rol în important în crearea acestui produs, fiind folosite în procesul de spargere a legăturii chimice.

Celulele NK (Natural Killer) au rolul de a distruge virușii și celulele canceroase și astfel fac posibilă ameliorarea cancerului prin imunoterapie. Prin stimularea lor, Biobran este foarte benefic pentru organism. În plus, are efecte antioxidante și antiinflamatoare, fiind un adjuvant foarte bun în reumatismul cronic, protejând ficatul și îmbunățind toleranța la glucoză.

Efectele nocive ale chimioterapiei sunt binecunoscute, iar Biobran este un produs foarte eficient în cazul unei astfel terapii, căci îndepărtează radicalii liberi și oferă protecție organismului contra acestor efecte nocive.

Crescând activitatea celulelor NK, calitatea vieții persoanelor bolnave este îmbunătățită și totodată crește și eficiența tratamentului convențional contra cancerului.

Comenteaza

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.